Til minde om Mille

Vi købte Mille i Esbjerg, på en lille kennel som i dag ikke eksistere mere, vi kunne godt lide den måde de holdt hunde på, det er det man kalder køkkenopdræt, vi var lige kommet indenfor, før der kom en masse søde hvalpe os i møde, og deriblandt Mille. Vi fik kaffe og kage, samt sad og snakkede, i mange timer. Lige siden vi var kommet, var der en dejlig Zobel/Hvid tæve der havde pillet mit snørebånd op mindst 100 gange. Den lå også hos mig men den sov, vi var ikke i tvivl på noget tidspunkt at det skulle være den.

Mille blev: Lp1 – BRGPR – Lp2 – Lp3 – DKLPCH – LPELITE – DKELCH – AGCH – SPCH.

Spring Champion i Agility som den første collie tæve

LPELITE Champion som den første i Danmark   

Vinder af Marki-pokalen i 1993 og 1994 og 1996

Årets Lydighedshund:1992nr8 – 1993 nr5 – 1994 nr2 – 1995 nr2 – 1996 nr.1 – 1997 nr2

Hun var en fantastisk Collie som jeg aldrig vil glemme. Mille er gået til de evige Lydighedsbaner

Det er med stor sorg at jer har mistet en af mine hunde Mille, hun blev 14½ år gammel. Jeg har prøvet det flere gange, men det lærer jeg aldrig, at skulle sige farvel, til en man har elsket så højt.

Vi havde fået konstateret kræft hos Mille, det var kun et spørgsmål om tid, En morgen da Mille skulle have mad ville hun ikke spise, jeg kunne godt se at den var gal, kræften havde fået overhånd, hun ville heller ikke rejse sig op, hun så på mig med sine dejlige øjne, i de øjne kunne man læse alt. Jeg var hos hende til det sidste.