Til Minde Om Poulsgaards Bronze Alberte

Denne side vil indeholde et minde, om en af de dejligste hunde i verden, Alberte som altid vil have en speciel plads i mit hjerte. Alberte vil ikke blive glemt, men mindet. Alberte var en personlighed som jeg kun vil møde én gang i livet. Nu er der snart gået et år siden hun døde, men jeg har stadig svært ved at skrive om hende, hun er savnet, og det gør ondt i hjertet hver gang hendes navn bliver nævnt, eller jeg ser et billede af hende. Få har givet mig så meget som Alberte. I hendes trofaste øjne kunne hun fortælle mig alt, jeg var aldrig i tvivl på hvad hun ville, og at forstå hendes adfærd var så nemt, hun gav mig stor indblik i hendes verden. Hende har jeg så meget at takke. Hun har givet mig lyst til at leve i en verden med hunde, og prøve at forstå dem. Alberte vil altid være en stjerne på min himmel.

Alberte blev: Lp1 – Brgpr.. – Lp2 – Lp3 – DKLPCH – LPELITE – SVELCH – DKELCH – AGCH

Den første lydighedstitel kom d. 26/09 1993 som LP1 kun 13 mdr. gammel.

Brugsprøven fik jeg d.05/12 1993 16 mdr. gammel.

Da jeg blev tyve mdr. fik jeg min LP 2 d.24/04 1994.

Lydighedschampion 3 år gammel d.21/10 1995 som den anden Collie tæve.

Elite lydighedschampion blev jeg d.02/11-1997 som den anden Collie tæve, begge gange kom Mille først da hun er ældst, og har gået til lydighed før jeg blev født.

Men så fik jeg endelig en titel for mig selv d.29/05 1999 blev jeg den første i Danmark som blev Svensk Elite lydighedschampion det syntes jeg er ret sejt.

Jeg blev d. 07/04 1998 udtaget til det Danske Landshold som den første Collie, der var jeg i tre år, det blev til to fjerde pladser ved Nordisk Mesterskab for hold, samt en fjerde plads til Verdensmesterskaberne for hold.

Jeg har i 11 år været placeret til årets hund, de ni af årene er jeg blandt de fire bedste, det er blevet til en tredjeplads to andenpladser og seks gange har jeg været nr.1.

To år i træk har jeg været Kredsmester i Eliteklassen, jeg har også været klubvinder 6 gange, så jeg syntes at jeg sammen med min far har en masse at være stolt af.

Samt vist at vores collier kan bruges til en masse andet en bare at være dejlige.

Farvel Alberte og tak for alt, dig vil jeg aldrig glemme